dětský dres ronaldo MEXICO CITY — Rekordní okamžik možná

dětský dres ronaldo MEXICO CITY — Rekordní okamžik možná bude muset počkat.

Poté, co v sedmé minutě pátečního vítězství Mexika 2:0 nad Kostarikou skóroval a vyrovnal historický rekord Mexika, Javier „Chicharito“ Hernandez opustil zápas v 66. minutě s klepáním. Pro úterní zápas je sporný a není jediným jménem, ​​které se po vítězství přidalo na seznam zranění El Tri.

Mexiko poprvé za 12 let překonalo Hex

Článek pokračuje níže
Tipy redaktorů Messi může posunout pomalý start PSG za sebe s hlavní rolí proti Realu Madrid „Uvidí, kdo jsme!“ – Cancelo, Dias, Bernardo a Ederson se vracejí do Benfica-Sporting rivalita s Man City Změna pozice a rozhovory s Rangnickem – Jak Sancho našel svou formu na Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Stane se bývalý muž z Man City Wonderkid ‚novým Sanchem “ v Dortmundu?
Křídelník Tigres Jurgen Damm, který nastoupil o poločase a byl nasazen, aby zaměstnával levého krajního obránce Kostariky Ronalda Matarritu útoky směrem dopředu, je mimo úterní zápas.

„Tuto úpravu jsme provedli v poločase a přinesla nám opravdu dres ac milan dobré výsledky,“ řekl Osorio o nástupu Damma do týmu Oribe Peralta. „Matarrita se nikdy nemohl dostat dopředu a připojit se k útoku, Jurgen byl vždy hrozbou. Byl to od něj opravdu dobrý výkon, ale bohužel odešel zraněný a nebude si myslet, že tam bude.“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *