dětský dres messi D.C. United, který nebyl poražen v osmi zápasech

dětský dres messi D.C. United, který nebyl poražen v osmi zápasech, čelí bojujícímu týmu New York City FC, který má jen jednu výhru z osmi, a najednou má nejistou pozici na třetím místě na východě. Prohra s DC United by mohla vést NYCFC do finále sezóny proti Philadelphia Union, kde potřebuje výsledek, aby si zajistil domácí zápas play off ve vyřazovacím kole. Existuje dokonce i nejhorší scénář, podle kterého by se NYCFC mohlo do konce základní části propadnout až na šesté místo, pokud Union, Columbus Crew a DC United vyhrají.

Montreal Impact potřebuje dvě výhry a musíme doufat, že DC nevyhraje ani jeden ze zbývajících zápasů, aby se dostali do play-off, ale vzhledem k tomu, jak dobře teď hraje DC United, je těžké vidět, jak Ben Olsen zpomaluje.

Děti RSL doufají, že popřou Zlatanovu galaxii
Real Salt Lake je jediný tým MLS, který nebude hrát poslední den, což znamená, že jeho nedělní cesta do Portlandu je jeho poslední šancí zajistit si postup do play off. Výhra by zajistila RSL posezónní místo, ale porazit Timbers v Providence Park není snadný úkol, rozhodně ne pro tým RSL, který byl v této sezóně na silnici hrozný (3-10-3).

Pokud Timbers porazí RSL, nebo dokonce získají adraw, náhle to oživí dětský dres real madrid Galaxy, aktuálně čtyři body za RSL o konečné místo v play-off. Galaxy má zbývající vítězné zápasy proti Minnesotě United a Houston Dynamo a v posledních třech zápasech nasbírali sedm bodů.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *