ronaldo dres dětský Sergio Aguero v polovině týdne překonal klubový

ronaldo dres dětský Sergio Aguero v polovině týdne překonal klubový rekord v bodování, ale mohl být vyměněn za Gabriela Jesuse, přičemž Leroy Sane a Raheem Sterling si svá místa udrželi.

NOVINKY TÝMU ARSENAL
Arsenal se musí potýkat s řadou zranění. Sead Kolasinac má pochybnosti o zranění kyčle, zatímco střední obránce Shkodran Mustafi, útočník Danny Welbeck, tvůrce hry Santi Cazorla a obránce Calum Chambers jsou mimo.

Žádnou roli nebudou hrát ani záložní brankář David Ospina a nepříznivý útočník Lucas Perez.

FAKTA O ZÁPASU OPTA
Manchester City vyhrál pouze jeden z posledních devíti zápasů proti Arsenalu ve všech soutěžích (D4 L4), přičemž toto vítězství přišlo přesně v tomto utkání minulé sezóny. Vítězství Arsenalu 2:0 na Etihad v lednu 2015 zůstává pro Gunners jediným venkovním Premierem Ligové vítězství proti „velké šestce“ od začátku sezóny 2014/15 (D7 L9) Manchester City vyhrál všech devět zápasů Premier League, ve kterých v této sezóně vedl, zatímco Arsenal vyhrál nejvíce zápasů (3 ) a body (9) z dosavadních prohraných pozic. City ve svých posledních čtyřech domácích zápasech Premier League v této sezóně vstřelilo 20 gólů – to je více než 18 z dalších 19 klubů v divizi, které celkově vsítily ve svých úvodních 10 sergio ramos dres zápasech roku 2017 -18.Leroy Sane se v tomto utkání podílel na více gólech než kterýkoli jiný hráč Premier League v této sezóně (6 gólů, 5 asistencí). Němec skóroval v minulé sezóně Premier League doma i venku proti Gunners.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *