dětský dres haaland Po 11letém pobytu v Premier League strávil

dětský dres haaland Po 11letém pobytu v Premier League strávil Middlesbrough sedm sezón v Championship, než konečně vybojoval postup zpět do slávy. Příležitost znovu se usadit v nejvyšší soutěži však byla promarněna.

Boro vypadá téměř jistě, že se v příští sezóně vrátí do druhé ligy po jejich pokoře 4:0 v rukou Bournemouthu, talentované zadní řady s Calumem Chambersem a Benem Gibsonem, kteří již nejsou schopni udržet pevnost, zatímco útočící hráči před nimi. selhat.

Liverpoolu je zle z pohledu na Bentekeho

Gaston Ramirez byl na Vitality Stadium horší než jen prostopášný a po pouhých 20 minutách dostal druhou žlutou kartu, aby zápas efektivně ukončil. Boro v tu chvíli prohrávalo už 2:0 po gólech Joshe Kinga a Benika Afobeho.

Vzhledem k tomu, že Cristhian Stuani byl nejlepším střelcem Teessiders v dětský dres messi šampionátu v minulé sezóně s 11, nebylo těžké vidět, že góly jsou jejich pádem i přes příchod Alvara Negreda. Po boku Ramireze a Stewarta Downinga v sobotu tento 31letý závodník pravděpodobně nikdy nevyřeší problém, kdy Boro vpředu úplně ztrácí tempo.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *