fotbalové dresy cz Matteo Guendouzi „není dost dobrý na

fotbalové dresy cz Matteo Guendouzi „není dost dobrý na to, aby obcházel a rozdával lidem palici“, říká Perry Groves, přičemž záložník Arsenalu je nabádán, aby se naučil trochu „pokory“ na zadní straně jeho plivání s útočníkem Brightonu Nealem Maupayem.

Gunners viděli, jak jejich francouzský mladík v sobotu po odpískání 2:1 na stadionu Amex vyvolal rozzlobenou výměnu názorů na hřišti.

Maupay v této soutěži získal dramatického vítěze pro Seagulls, ale předtím se podílel na nešťastném zranění, které utrpěl brankář Arsenalu Bernd Leno – když šťouchl do německého reprezentanta, když byl ve vzduchu, a donutil ho nešikovně přistát.

Tipy redaktorů Messi může posunout pomalý start PSG za sebe s hlavní rolí proti Realu Madrid „Uvidí, kdo jsme!“ – Cancelo, Dias, Bernardo a Ederson se vracejí do Benfica-Sporting rivalita s Man City Změna pozice a rozhovory s Rangnickem – Jak Sancho našel svou formu na fotbalové dresy klubů Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Stane se bývalý muž z Man City Wonderkid „novým Sanchem“ “ v Dortmundu?
Guendouzi to nebral příliš vlídně a byl v uchu svého spoluobčana při dalším zklamání pro Arsenal.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *