dres ac milan „Když už mluvíme o Marcusovi, myslím, že mohu

dres ac milan „Když už mluvíme o Marcusovi, myslím, že mohu očekávat, že v neděli budu velmi kritizován za to, že s ním zítra nebudu hrát, protože někteří kluci jsou mnou opravdu posedlí a někteří z nich mají problém s nějakými nutkavými lžemi,“ řekl. řekl na tiskové konferenci.

Takže mohu očekávat, že v neděli se někteří z nich ráno probudí a první věc, na kterou myslí, je José Mourinho, takže si umím představit, že v neděli budu kritizován za to, že nehraji Marcuse, ale není to moje chyba, on je suspendován, takže byste jim pravděpodobně měli připomenout, že je suspendován a nemůže hrát.

„Takže něco udělám, ne pro vás, ale pro fanoušky United, a myslím, že fanouškům United držím palce, a proto s vámi strávím dvě minuty.“

Dodal: „V letech 2016-17 odehrál Marcus Rashford 32 zápasů Premier League, 11 zápasů Evropské ligy včetně finále, tři zápasy FA Cupu, šest zápasů Ligového poháru, včetně finále, a Community Shield.

„Měl 53 zápasů, ale pokud chcete vzít minuty hry, odehrál 3 068, dres bellingham a pokud to chcete vydělit 90minutovými zápasy, odehrál v letech 2016-17 34,2 zápasů po 90 minutách.