darwin nunez dres Manchester United stále potřebuje další podpis

darwin nunez dres Manchester United stále potřebuje další podpis v lednovém přestupovém období a podle Garyho Nevilla by od Bruna Fernandese neměl očekávat příliš mnoho.

Red Devils ve středu oznámili, že se konečně dohodli se Sportingem Lisabon na záložníkovi, který by měl přijít za počáteční poplatek 55 milionů eur (47 milionů £/60 milionů dolarů).

25letý portugalský reprezentant má na svém kontě 15 gólů a 14 asistencí z 28 účastí ve všech soutěžích v této sezóně, ale Neville nevěří, že jeho podpis je dostatečný.

Článek pokračuje níže
Tipy redaktorů Messi může posunout pomalý start PSG za sebe s hlavní rolí proti Realu Madrid „Uvidí, kdo jsme!“ – Cancelo, Dias, Bernardo a Ederson se vracejí do Benfica-Sporting rivalita s Man City Změna pozice a rozhovory s Rangnickem – Jak Sancho našel svou formu na Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Stane se bývalý muž z Man City Wonderkid ‚novým Sanchem “ v Dortmundu?
„Záložní pole Man United už nějakou dobu potřebovalo posílit,“ řekl Neville pro Sky Sports. „Měli obrovské problémy, nejen co se týče náboru hráčů.

„Také kvůli zraněním klíčových hráčů, Paul Pogba a Scott McTominay detsky dres bellingham evidentně oba chyběli, takže je zásadní, aby se v této části hřiště museli dohodnout.“