dětský dres messi Marco Fabian nastoupil za Eintracht

dětský dres messi Marco Fabian nastoupil za Eintracht Frankfurt, odehrál jen něco málo přes hodinu při prohře 3:1 s Borussií Dortmund. I když výsledek nebyl takový, v jaký Fabian a jeho spoluhráči doufali, i návrat na hřiště bundesligového klubu musí být pro 29letého hráče dobrý. Byl mimo plány manažera Adiho Huttera a byl blízko přestěhování do Turecka, než dohoda zkolabovala. To ho zanechalo v limbu, zůstal u Frankfurtu, ale zjevně ne v plánech, ale zapracoval se zpět do obrazu.

Mexičané ve Španělsku dosáhli smíšených výsledků. Nejlepší den měl pravděpodobně Miguel Layun, který poprvé startoval s Villarrealem a postavil vítěze Carlose Baccy na pozici žlutého náhradníka před Leganes. Hector Moreno startoval na středním obránci a předvedl dobré výkony, ale nedokázal to. pomoci Realu Sociedad k vítězství. Baskický klub propadl 2-1 s Barcelonou. Andres Guardadocaponoval Real Betis k bezgólové remíze s Valencií, přičemž mu byla ukázána žlutá karta. Nestor Araujo a Celta de Vigo hrají v pondělí.

Hector Herrera a Jesus Coronaboth nastoupili za Porto za remízu 1:1 v poháru. Jejich oči se upírají na tento týden zahajovací zápas Ligy mistrů proti Schakle.

Javier „Chicharito“ Hernandez kvůli nemoci vynechal výhru West dětský dres real madrid Hamu 3:1 nad Evertonem, zatímco Diego Reyes zůstal na lavičce při vítězství Fernbahce nad Konyasporem 1:0.